Kolmen kohteen risteily

Tällä reissulla pääset näkemään kauniita maisemia ja kokemaan kolme hienoa kohdetta eteläisellä Saimaalla. Asiantunteva miehistö on mukana koko risteilyn ajan.

Vietetään mökkimäistä laivaelämää majoittuen laivan hytteihin. Viihdytään iltanuotiolla, saunotaan, uidaan, tehdään metsäretkiä ja syödään hyvin.

Saunalaiva Emmalla on iso kattoterassi, jolla on kiva viettää aikaa nautiskellen kesäpäivästä. Laivasta löytyy oleskelutila sekä keittiö. Laivan takaosassa on sauna, pesuhuone ja vesi-wc. Alakerta on pyhitetty hyville yöunille, sieltä löytyy pedit yhdeksälle kolmessa makuuhuoneessa.

Eteläisen Saimaan alueelta löytyy paljon kauniita hiekkarantoja ja luontokohteita, jonne Emmalla pääsee rantautumaan. Etelä-Karjalan Virkistysaluesäätiön saarikohteet ovat myös hienoja paikkoja veneilijöille. Näissä kohteissa on usein grillikatos, huussi ja rantasauna.

Reittivaihtoehdot:

Rokansaari-Puumala-Ruhasaari
tai
Satamosaari- Ilkonsaari- Listinki

Risteilyn kesto 48 h.

Hintaan sisältyy petivaatteet, saunatarvikkeet ja aamupalat.

Risteilyn hinta:

Vaihtoehto 1.
2400€, max 8 hlöä (alk. 300€ /hlö, 8 hengen mukaan).

Vaihtoehto 2.
2200€, max 8 hlöä (alk. 275€ /hlö, 8 hengen mukaan).

Risteilymme ovat aina yksityistilaisuuksia. Ruoat ja virvokkeet voit tilata meiltä ennakkoon, katso menu. Halutessasi voit myös tuoda kaikki tai osan ruoista ja/tai virvokkeista mukanasi. Sovitaan tarkemmin varauksen yhteydessä.

Scroll to Top