Hemmottelu- ja rentoutusristeily

Tämä risteily toimii hienosti vaikka polttariporukalle!

Lähdetään Imatran matkustajasatamasta ja seilataan lähisaaren rantaan. Laivan aurinkokannella voi nautiskella maisemista.

Laivan puusauna lämpiää ja pääsette uimaan Emman uimalaiturilta tai rannasta. Laivasaunan lempeissä löylyissä voi lauteiltakin ihastella järvimaisemaa.

Teemme saunan yhteydessä ihoa kirkastavat kasvohoidot hoitolatuotesarjalla, kosmetologin opastuksella. Tuotteet ovat herkän ihon Bielenda-tuotesarjasta sisältäen puhdistustuotteet, kuorinnan, naamion ja voiteet. Ihonhoito porukassa on aina hauskaa ja tästä saa kivoja valokuvia muistoksi.

Oletko kokeillut jo suppailua? Ennen risteilylle lähtöä voimme järjestää the Voiman kanssa yhteistyössä yhteisen suppailuretken tai joogahetken sataman aallonmurtajalle, joka antaa kivan lisän toimintapäivään. Jos haluatte vain testailla lautoja, Emmalla on kaksi sup-lautaa vapaasti kokeiltavaksi.

Tästä risteilystä tuloksena on virkistynyt mieli ja kirkkaat kasvot!

Risteilyn kesto 3 h. Risteilyä on mahdollista pidentää lisätunnein, kysy lisää!

Koko risteily 576€, max 12 hlöä (alk. 48€ /hlö, 12 henkilön mukaan).

Risteilymme ovat aina yksityistilaisuuksia. Ruoat ja virvokkeet voit tilata meiltä ennakkoon, katso menu. Halutessasi voit myös tuoda omat eväät ja/tai virvokkeet mukanasi.

Scroll to Top